Primera Divisió
Esports Futbol 26/05/2013

El València apura les seves opcions de ser quart contra un Granada que pot salvar-se

Els dos equips protagonitzen aquest diumenge (20 hores, Canal + Liga i Gol T) l'últim partit que acull Mestalla aquesta temporada

Efe
1 min

ValènciaEl València i el Granada protagonitzen aquest diumenge (20 hores, Canal + Liga i Gol T) l'últim partit que acull Mestalla aquesta temporada, un xoc amb molt en joc per a tots dos, ja que l'equip local esgota les seves opcions d'acabar la competició en quart lloc, mentre que el conjunt andalús seguirà a la Lliga BBVA si aconsegueix la victòria.

El València no depèn d'ell mateix, ja que es troba empatat a punts amb la Reial Societat, equip que l'avantatja en la lluita per participar a la Lliga de Campions per la diferència particular de gols. Aspira, per tant, el València a que la Reial Societat no guanyi al Reial Madrid ia sumar almenys un punt més dels que aconsegueixi l'equip donostiarra per arribar amb avantatge a l'últim partit.

El Granada pot salvar-se fins i tot amb una derrota en funció d'altres marcadors, especialment si perden el Deportivo o el Saragossa, però un triomf ratificarà l'objectiu de jugar per tercer any consecutiu a Primera.

stats