SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/03/2012

Un Barça B en quadre no vol perdre pistonada contra l'Alcoià

El filial busca el segon triomf consecutiu a casa davant un equip, l'Alcoià, que estrena entrenador. Luis César Sampedro, l'ex del Nàstic, ha ocupat el lloc del destituït David Porras

Efe
2 min

BarcelonaHabituat ja a variar el seu esquema setmana per les convocatòries de jugadors per al primer equip, el Barça B d'Eusebio Sacristán no vol perdre pistonada aquest diumenge (19.45 hores) contra un Alcoià anhelat de punts per allunyar-se de la zona de descens.

La inestabilitat en les alineacions del filial blaugrana han estat una constant en aquesta temporada. Urgit per les nombroses baixes, el primer equip de Pep Guardiola ha cridat al servei cada setmana a diversos jugadors del Barça B per completar les convocatòries.

A més del ja habitual Cristian Tello, aquesta setmana els defenses Marc Muniesa, Marc Bartra i Martín Montoya han viatjat a Mallorca amb el conjunt de Guardiola. Tres importants baixes en la defensa titular que obliguen Eusebio a recompondre la seva defensa. Armando i Sergi Gómez tornaran a formar com a parella de centrals, mentre Balliu s'ha convertit en un refet de garanties en el lateral quan Montoya ha faltat.

Però un altre contratemps inesperat s'uneix a aquestes baixes, doncs Rafinha Alcàntara, amb molèsties en el quàdriceps de la cama dreta, és dubte per disputar el segon partit consecutiu a casa, després de la victòria davant l'Alcorcón (3-2).

En tot cas, instal·lat el Barça B a la zona còmoda de la taula, el tècnic blaugrana ha destacat que "hi ha recursos de sobres" per formar un onze de garanties i afrontar "amb seguretat" un partit en el qual els juvenils Dongou, Patric Gabarrón i Jordi Quintillà podrien estar a la banqueta.

L'Alcoià afronta el desplaçament al Miniestadi amb il·lusions renovades després de l'arribada a la banqueta, a mitjan setmana, de Luis César Sampedro en substitució de David Porras, que va ser destituït dilluns pels mals resultats de l'equip. Tot i que amb prou feines ha tingut tres dies per preparar el partit, el seu efecte ha de començar a deixar-se notar per la necessitat que té el seu nou club de retrobar-se amb la victòria després de cinc jornades sense fer-ho que l'han portat a situar-se en els llocs de descens a dos punts de la salvació.

stats