FINAL COPA D'ANGLATERRA
Esports Futbol 10/05/2013

Robert Martínez té l'oportunitat de donar al Wigan el primer títol de la seva història

Els 'latics' disputen la final de la FA Cup aquest dissabte a la tarda (18:15) contra el Manchester City

Ara
2 min

BarcelonaEl Wigan de Robert Martínez disputa aquest dissabte a la tarda (18:15h) a Wembley la final de la FA Cup contra el Manchester City. Els 'latics' somien aconseguir el primer títol de la seva història, tot i que són conscients que al davant tindran un City que necessita guanyar per aconseguir l'únic títol d'aquesta temporada.

El Wigan viatjarà al llegendari estadi de Wembley, on el dia 25 es disputarà la final de la Lliga de Campions entre el Borussia Dortmund i el Bayern Munic, amb les forces bastant justes ja que en les últimes setmanes estan centrant tots els seus esforços en aconseguir la permanència. No obstant, els de Robert Martínez arriben amb la il·lusió i la tranquil·litat de saber que no tenen res a perdre i molt a guanyar.

L'equip ha demostrat la seva qualitat classificant-se per final de la Copa d'Anglaterra, però no ha estat regular en lliga i ara disposa de tan sols dues jornades per tractar de remuntar els tres punts que el separen de la salvació.

Els aficionats del Wigan, que s'han bolcat en les últimes setmanes a animar el seu equip per aconseguir la permanència, somien amb què els 'latics' aconsegueixin el primer títol de la seva història.

Per aquesta final, Robert Martínez no podrà comptar amb Iván Ramis, l'hondureny Maynor Figueroa i l'alemany Ronnie Stam, mentre que no sabrà fins última hora si disposarà del paraguaià Antolín Alcaraz, que arrossega molèsties.

Al davant tindran un Manchester City que necessita guanyar aquesta final per aconseguir, almenys, un títol aquesta temporada. El tècnic italià Roberto Mancini confia en aconseguir aquest títol per maquillar una temporada en la qual el seu equip va quedar eliminat de la Lliga de Campions en la fase de grups, en l'última posició de la lligueta i sense possibilitat de continuar endavant, com a consolació, en la Lliga Europa. A més, ja fa setmanes que van veure com el seu màxim rival, el United es proclamava campió de lliga.

No obstant, el fet de perdre la Premier amb tanta antelació, ha permès Mancini donar descans els seus jugadors, que arriben a aquest partit en plenes condicions. A més, recuperen l'exblaugrana Touré Yaya, que arrossegava problemes físics però que el cap de setmana passat ja va poder disputar 45 minuts.

Alineacions probables

Manchester City: Hart, Richards, Lescott, Kolarov, Toure, Milner, Nasri, Silva, Agüero, Tévez, Dzeko.

Wigan: Robles, Caldwell, Boyce, McCarthy, Watson, Maloney, McArthur, Espinoza, Scharner, Kone, McManaman.

Àrbitre: Michael Oliver (Anglaterra)

Estadi: Wembley (Londres)

Hora: 18:15h /

stats