LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 23/10/2012

El València visita el BATE amb la necessitat de guanyar i de frenar el rival

Els valencians han de guanyar per donar un pas endavant a la classificació i intentar apropar-se al seu rival, el BATE, el líder del grup amb sis punts (20.45 hores, Canal + Liga de Campeones)

Efe
1 min
Els jugadors del València, durant un entrenament / AFP PHOTO

ValènciaEl València visita el BATE Borisov (20.45 hores) amb la doble necessitat de guanyar per donar un pas endavant a la classificació del seu grup a la Lliga de Campions i aprofitar un resultat positiu per frenar l'equip bielorús que, amb una victòria, refermaria el lideratge del grup.

El BATE s'ha convertit en una de les revelacions de la Lliga de Campions ja que ha guanyat els dos partits que ha disputat i té sis punts davant els tres del València, que ocupa la tercera posició del grup.

Per això, si el club valencià no puntua, la seva classificació es complicaria i hauria d'estar pendent de les matemàtiques. Així doncs, el conjunt xé planteja el partit com una final, conscient que, en cas de no guanyar, s'allunyaria del seu objectiu.

La moral que ha suposat per a l'equip valencià la remuntada de l'últim partit de Lliga davant l'Athletic Club es converteix en un factor favorable per a l'equip. Per afrontar el partit, el conjunt que entrena l'argentí Mauricio Pellegrino ha perdut el lateral esquerre francès Jeremy Mathieu, que arrossega problemes físics, mentre que recupera Feghouli, que està sancionat a la Lliga, però que pot jugar a Europa.

Pel que fa al BATE, el tècnic, Víctor Goncharenko, va reservar en l'últim partit alguns dels seus millors jugadors pensant en el partit d'aquest dimarts contra el València. L'exblaugrana Alexander Hleb ni es va vestir de curt, mentre Bressan i Rodiónov van sortir a la segona part.

stats