PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/03/2013

Un València amb urgències rep al Betis enratxat que cada vegada veu més a prop la Lliga de Campions

L'enfrontament d'aquest dissabte (22h/Canal+ Liga, Gol T) a la nit a Mestalla examina a dos rivals que ocupen la part alta de la classificació

Efe
2 min
Soldado protegeix la pilota davant Mario, durant el Betis-València

València/SevillaEl València i el Betis s'enfronten aquest dissabte a la nit (22h/Canal+ Liga, Gol T) a Mestalla en un partit en què tots dos clubs buscaran una victòria que els apropi a la Lliga de Campions. València amb 42 punts i Betis amb 43, veuen cada vegada més a prop la quarta posició que ocupa el Màlaga, que en té 44.

Els txes afronten el partit carregats d'urgències ja que després dels seus últims marcadors -només ha sumat dos punts en les últimes tres jornades-, estan obligats a guanyar si no vol allunyar-se del seu objectiu, jugar la propera temporada la Lliga de Campions.

Ernesto Valverde, entrenador del València, recupera a Rami i Joao Pereira, que estaven lesionats, i a Guardado, que no va jugar a Bilbao per sanció, encara que perd a Víctor Ruiz i Piatti.

El tècnic valencianista podria col·locar a Joao Pereira en el lateral dret i a Rami i Mathieu com a centrals, mentre que manté el dubte en l'esquerra entre Guardado i Cissokho.

D'altra banda, el Betis, crescut pels seus últims resultats, buscarà una victòria que els permeti seguir somiant amb jugar a Europa la propera temporada, tot i que és conscient que visita un camp on no guanya des de la temporada 1985/86.

La bona ratxa en les últimes jornades -dues victòries, davant Màlaga i Osasuna, i un empat davant a Reial Societat, a Anoeta- i el joc exhibit, són els principals arguments de l'equip de Pepe Mel per creure en la victòria.

En contra del conjunt bètic estan les estadístiques en les seves confrontacions amb els valencians, amb 38 derrotes -tres a segona divisió- sis empats i cinc triomfs per als sevillans.

Per a aquest partit, Mel té les baixes del davanter Juan Carlos, amb problemes musculars, del defensa central Perquis i del migcampista Salva Sevilla, en procés de recuperació, encara que el tècnic sí podrà comptar amb el nigerià Nosa i amb el també migcampista Rubén Pérez. A més, no sap si finalment podrà comptar amb el defensa brasiler Paulao, que pateix una forta contractura en el bíceps femoral de la cama esquerra.

Alineacions probables

València: Diego Alves, Joao Pereira, Rami, Mathieu, Cissokho o Guardado, Parejo, Albelda o Tino Costa, Feghouli, Banega o Canales, Jonas i Soldado.

Betis: Adrián, Ángel o Chica, Amaya, Mario o Paulao, Nacho; Beñat, Cañas; Campbell, Pavón, Rubén Castro, i Jorge Molina.

Àrbitre: Muñiz Fernández (C.Asturiano)

Estadi: Mestalla

Hora: 22h / Canal+ Liga, Gol T

stats