PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/04/2013

El València i el Màlaga necessiten una victòria per no depenjar-se de la Lliga de Campions

Els txes reben als andalusos aquest dissabte a la nit (22h/C+Liga i Golt T) a Mestalla

Ara
2 min

BarcelonaEl València i el Màlaga es juguen bona part de les seves aspiracions per estar la propera temporada en una nova edició de la Lliga de Campions aquest dissabte a la nit (22h/C+Liga i Golt T) a Mestalla.

En aquests moments, i amb set jornades per disputar-se, el Màlaga és cinquè i el València sisè, tots dos amb 50 punts, mentre que la Reial Societat ocupa la quarta plaça de la classificació de Primera amb 54 punts. Cal recordar, però, que la UEFA va sancionar al Màlaga amb no jugar la propera temporada cap competició europea.

D'aquesta forma, el partit contra el Màlaga es converteix en crucial, ja que la setmana vinent l'equip valencianista viatja a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat, que travessa el moment més dolç de la temporada i està exhibint un gran nivell.

El tècnic valencianista Ernesto Valverde haurà d'introduir canvis en l'alineació que va presentar fa una setmana a Barcelona contra l'Espanyol. Tino Costa, que estarà tres setmanes de baixa per un esquinç de turmell, serà substituït pel capità David Albelda. Rami, recuperat de les seves molèsties, entrarà a l'onze inicial en substitució de Ricardo Costa, que està sancionat. Canales, amb una sobrecàrrega a l'adductor, serà dubte dins últim moment.

D'altra banda, el Màlaga viatja a un estadi on no guanya des de fa 58 anys -ja que la seva única victòria va ser l'any 1955-, ratxa que pretén posar fi.

Per aquest partit, el tècnic xilè Manuel Pellegrini tindrà la baixa del migcampista francès Jéremy Toulalan, lesionat, i tampoc podrà comptar amb el migcampista xilè Pedro Morales, ja recuperat d'un problema físic, però a qui a ha decidit reservar per al següent compromís, davant el Getafe.

Alineacions probables

València: Diego Alves, Joao Pereira, Rami, Mathieu, Guardado; Dani Parejo, Albelda, Banega, Feghouli, Jonas i Soldado.

Màlaga: Caballero; Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes; Joaquín, Camacho, Iturra, Isco; Baptista i Saviola.

Àrbitre: José Antonio Teixeita Vitienes (Comitè càntabre)

Estadi: Mestalla

Hora: 22h / C+ Liga i Gol T

stats