Espanyol
Esports Futbol 19/12/2011

Ramon Condal presidirà dilluns la seva primera junta d'accionistes

El president de l'Espanyol afronta dilluns a les 18.00 hores a l'Auditori de Cornellà de Llobregat la seva primera junta general d'accionistes com a màxim mandatari

Efe
1 min

Sant AdriàRamon Condal presidirà dilluns a les 18.00 hores a l'Auditori de Cornellà de Llobregat la seva primera junta general d'accionistes com a màxim mandatari de l'Espanyol, una cita en la qual no es preveu cap dificultat per a l'actual consell d'administració del club.

Els dirigents del club blanc-i-blau controlen la majoria de les participacions de l'entitat i, llevat que no hi hagi una sorpresa majúscula, tot apunta que aquesta junta serà un tràmit per al president. L'única oposició a la gestió del consell vindrà per part de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE).

L'agrupació s'ha mostrat, recentment, disconforme amb la feina del consell en l'apartat econòmic. De tota manera, l'oposició de l'APMAE no suposa cap problema per a la directiva vigent, ja que el seu nombre d'accions és molt menor al de la resta de components de la cúpula blanc-i-blava.

Entre els set punts del dia destaquen l'examen i l'aprovació dels comptes anuals, el nomenament d'Antonio Morales com a nou conseller de l'entitat catalana i la modificació de la denominació social del club, que ara es dirà Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona, Societat Anònima Esportiva.

stats