Futbol
Esports Futbol 03/09/2012

Les 10 possibles raons per les quals Cristiano Ronaldo està "trist"

Vol un contracte nou, ja no és dels més ben pagats al món, té ofertes de clubs amb molts diners, el vestidor li fa el buit, no el promocionen prou per a la Pilota d'Or...

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo durant la pretemporada amb el Reial Madrid / FREDERIC J. BROWN / AFP PHOTO

BarcelonaCristiano Ronaldo va encendre aquest diumenge el Santiago Bernabéu amb unes declaracions explosives al final del Madrid-Granada. Va dir que està trist i no va explicar per què, cosa que ha permès una llarga llista d'especulacions. Aquí us les resumim en 10:

1. Vol un contracte nou perquè ja no és dels futbolistes més ben pagats del món, tot i cobrar 10 milions d'euros nets a l'any.

2. No se sent estimat per la plantilla, que els companys no el defensen, li fan el buit i el fan sentir sol al vestidor. Ho va explicar així dissabte al president Florentino Pérez.

3. Ha deixat de parlar-se amb un dels seus millors amics al vestidor, Marcelo, perquè el brasiler va fer unes declaracions lloant a Messi i demanant la Pilota d'Or per a Iker Casillas.

4. A l'entorn del Madrid es diu que un dels nous amics de Cristiano, Fabio Coentrao, està sent una mala influència per a ell.

5. Acaba contracte el 2015, molts companys ja han renovat i a ell encara no li han trucat.

6. Les crítiques de Mourinho a l'equip després del Getafe i el Granada, i que també l'inclogués a ell.

7. Va demanar no jugar contra el Granada per guardar el dol per la mort del seu pare, que aquest cap de setmana feia 7 anys de la defunció, i ni Mouirnho ni el club li ho van concedir.

8. Té ofertes molt sucoses del PSG francès i d'alguns clubs russos, país d'origen de la seva xicota, Irina Shayk.

9. Veu que no està situat entre els candidats a guanyar la Pilota d'Or i que a Madrid −club i premsa− fan campanya a favor d'Iker Casillas.

10. Dijous va quedar amb un pam de nas davant el món del futbol en quedar a les portes d'un altre premi individual per darrere d'un jugador del Barça, i aquest cop no de Messi, si no d'Iniesta.

stats