Futbol Femení
Esports Futbol 28/10/2012

L'Espanyol no pot amb un bon Llevant (1-2) i el Sant Gabriel i el Llevant Les Planes empaten en el derbi

L'equip valencià ha aprofitat les seves ocasions per endur-se els tres punts de Sant Adrià, on el derbi català de la jornada ha repartit un punt després d'un gris 0-0. El Barça ha guanyat 0-3 a Sant Sebastià

Natalia Arroyo
2 min
Brenda, pressionada per Alharilla i Neus durant l'Espanyol-Llevant

BarcelonaA Sant Adrià, a pocs quilòmetres de distància, l'Espanyol ha perdut el seu partit contra el Llevant (1-2) i, en el derbi català de la jornada, el Sant Gabriel i el Llevant Les Planes han signat taules (0-0). A la tarda, el Barça ha resolt sense problemes el seu partit contra la Reial Societat (0-3).

Condicionats pel fort vent que bufava a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l'Espanyol i el Llevant han disputat un partit intens, de molta lluita però poc vistós. Sempre ben organitzats i amb un treball defensiu molt seriós, tots dos equips s'han buscat els punts febles, però sense encert per trobar-los. Maripaz i Monforte, de cap, han tingut opcions de fer l'1-0, però ha sigut Alicia, després d'una cessió delicada a Mariajo, qui ha obert el marcador a favor de les visitants. Després del descans i amb l'entrada de Willy, l'Espanyol s'ha abocat a l'atac per mirar d'aconseguir l'empat. L'1-1 ha arribat al minut 58, gràcies a un gol de Maripaz. Però en una jugada aïllada, Sonia Prim ha tornat a posar per davant un Llevant que no ha perdut l'ordre i ha pogut conservar l'1-2 per sumar tres punts que els tornen a situar a la zona alta de la classificació. L'Espanyol, per contra, s'allunya lleugerament del lideratge, que tornen a compartir l'Athletic (que ha empatat 1-1 contra el Cajasol Trigueros) i el Rayo (que ha golejat 5-0 el Collerenc).

Al Municipal Ruiz Casado, el Sant Gabriel i el Llevant Les Planes s'han repartit un punt després d'un gris 0-0. Les locals han començat amb força i, tenint més pilota, han arraconat el Llevant Les Planes. Lilo, Villagrasa i Carla Gómez han disposat d'alguna bona arribada per fer l'1-0, però no han estat afortunades. Les noies d'Albert Sánchez han reaccionat al tram final del primer temps per inquietar la porteria de Marina en dues ocasions per evitar el gol visitant. Les ocasions s'han reduït al segon temps i, finalment, cap dels dos equips ha pogut marcar per desfer l'empat a zero. Un punt per a cadascun que manté les de Sant Joan Despí en zona de Copa de la Reina i el Sant Gabriel, a mitja taula.

El Barça ha resolt sense gaires problemes el seu desplaçament a Sant Sebastià, amb una clara victòria 0-3 davant la Reial Societat. Virginia ha obert el marcador i Karol ha ampliat l'avantatge abans del descans. Al tram final de partit, Sonia ha arrodonit el triomf fent el tercer gol blaugrana. Les noies de Xavi Llorens fan un salt en la classificació i se situen cinquenes amb 13 punts.

La resta de resultats de la jornada són:

Llanos Olivenza 2-3 Sevilla

Rayo Vallecano 5-0 Collerenc

Cajasol Trigueros 1-1 Athletic

València 4-0 Lagunak

Atlètic de Madrid 4-0 Prainsa Saragossa

Classificació - 7a jornada

1r, Athletic 19

2n, Rayo 19

3r, Atlètic de Madrid 17

4t, Cajasol Trigueros 14

5è, Barça 13

6è, Espanyol 13

7è, Llevant 12

8è, Llevant Les Planes 9

9è, València 8

10è, Sant Gabriel 8

11è, Reial Societat 7

12è, Prainsa Saragossa 6

13è, Sevilla 6

14è, Llanos Olivenza 4

15è, Collerenc 4

16è, Lagunak 0

stats