Futbol Femení
Esports Futbol 18/05/2013

L'Espanyol busca les semifinals de Copa a València contra un Llevant que defensarà l'1-1 (17h)

Les noies de Luis Carrión, que van empatar de penal en l'últim sospir del partit d'anada a Sant Adrià, ja van derrotar les granotes en el partit de Lliga

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaL'Espanyol serà el primer dels catalans que sabrà dissabte a mitja tarda si té lloc a les semifinals de la Copa de la Reina. Després d'empatar a un en el partit d'anada de quarts a Sant Adrià, gràcies a un penal transformat per Vanesa Gimbert al temps afegit que neutralitzava el gol inicial marcat per Anabel, l'equip periquito busca un bon resultat al Municipal Natzaret (17h), on s'espera un ambient força calent.

L'entitat granota fa dies que està promocionant el partit a València, conscient que hi ha molt en joc. En Lliga, de fet, les blanc-i-blaves ja van sorprendre l'equip d'Antonio Contreras, a qui van derrotar per 0-1. Aquest resultat classificaria les periquites.

Serà un partit especial per a moltes exjugadores del Llevant. I és que a les files de l'Espanyol juguen cinc futbolistes que, en algun moment de la seva carrera, han vestit la samarreta del conjunt valencià: Sara Monforte, Sandra Vilanova, Vanesa Gimbert, Mariajo Pons i Maripaz Vilas.

Barça i Sant Gabriel juguen diumenge

Els altres dos representants catalans juguen els seus partits diumenge. El Barça rep el Rayo Vallecano (12h, Barça TV) després d'un delicat 0-0 a Vallecas, mentre que el Sant Gabriel viatja a Saragossa per enfrontar-se al Prainsa després d'un 3-3 a Sant Adrià del Besòs.

stats