1a Divisió
Esports Futbol 16/04/2011

Un bon Màlaga goleja el Mallorca per confiar en la salvació (3-0)

L'equip que entrena Manuel Pellegrini segueixen fent números per certificar la permanència i avui han fet un pas de gegant amb dos gols Baptista i un de Seba Fernández

Miglierina celebra el seu gol contra el Mallorca.

BarcelonaEl Mallorca no ha pogut sumar a la Rosaleda els tres punts que, segons es calcula, necessiten els balears per certificar la salvació a Primera. El Màlaga, amb dos gols de Baptista i un altre de Seba Fernández, permet els andalusos dormir avui fora de les places de descens.

Els de Pellegrini han dominat des de l'inici el partit. Molt seriosos en defensa i àgils en la transició, els locals s'han avançat en el marcador en el minut 26 per mediació de Seba Fernández, amb un bon gol de contraatac.

Només amb alguna aproximació aïllada de Webó i Nsué ha pogut reaccionar el Mallorca. Però, a la contra, el Màlaga ha seguit fent mal, a través d'un actiu i potent Baptista, que abans del descans ha sentenciat fent el 2-0.

Després del pas per vestidors, el Màlaga ha tornat a donar un cop d'efecte amb un altre gol de Baptista que ha acabat de trencar qualsevol opció de remuntar als visitants. Els de Laudrup, tot i ser novens, estan a només sis punts dels llocs de descens i hauran de sumar alguns punts més per segellar la salvació.

3 - Màlaga: Caballero; Gámez, Demichelis, Welligton, Mtiliga; Recio, Apoño (Juanmi, min.85); Duda, Baptista (Camacho, min.63), Fernández (Maresca, min.76) i Rondón.0 - Mallorca:

Aouate; Cendrós (Aki, min.45), Nunes, Ramis, Ayoze; Victor, Martí; Nsue, Tejera, Castro i Webó (Casadesús, min.68).Gols:

1-0, min. 26, Seba Fernández. 2-0, min. 40, Julio Baptista. 3-0, min. 56, Julio Baptista.Àrbitre:

Clos Gómez. Ha tret groga a Ayoze (min.13), Cendrós (min. 44) i Martí (min.77) pel bàndol mallorquí, mentre que Baptista (min.33) i Seba Fernández (min.64) van ser amonestat per part local.