Futbol
Esports Futbol 09/07/2015

Iker Casillas, a un pas de firmar pel Porto de Julen Lopetegui

El fins ara capità blanc s'acomiadarà aquest divendres del que ha estat la seva afició els últims setze anys

Ara
2 min
Iker Casillas es lamenta després d'encaixar un gol del Schalke 04 / DANI POZO / AFP PHOTO

BarcelonaLes hores d'Iker Casillas com a jugador del Reial Madrid estan arribant al seu final. A falta de confirmació oficial, l'encara capità blanc s'acomiadarà aquest divendres de la seva afició al Santiago Bernabéu després que les negociacions entre Reial Madrid, Porto i el propi jugador semblen haver fructificat en un acord. Així, el porter s'uniria per a les properes dues temporades, més una tercera d'opcional, a les files de l'equip de Julen Lopetegui, tècnic que el coneix de la seva etapa a les categories inferiors de la selecció.

En les últimes hores, el club portuguès i el madrileny haurien arribat a un acord per tal de resoldre la desvinculació del porter blanc, a qui encara restaven dos anys de contracte. El porter hauria d'haver cobrat prop de 14 milions d'euros les properes dues temporades, però cedirà part d'aquests diners per tal de poder desvincular-se del Madrid, que pagarà part de la fitxa que no pot pagar el Porto, que arribaria fins als tres o tres milions i mig anuals.

D'aquesta forma, i si les converses arriben a un acord definitiu entre aquest dijous i divendres, el jugador podria ser acomiadat al Santiago Bernabéu aquest divendres o dissabte, a molt tardar. Així, el porter no viatjaria amb el club blanc a Austràlia, i s'uniria al club portuguès, que ja fa uns dies que va tornar als entrenaments. L'acte de comiat, que es produiria cap al migdia, estaria presidit pels 18 títols que ha aconseguit el porter al llarg d'aquests anys com a jugador blanc. A més, està previst que tota l'actual plantilla acudeixi a acomiadar el propi jugador. Per la tarda, Casillas podria ser presentat amb el seu nou equip i no es descarta que pugui viatjar amb els seus nous companys a Holanda.

stats