Reial Madrid
Esports Futbol 17/07/2011

Mourinho: "La diferència entre guanyar títols i no guanyar-los són els petits detalls"

El tècnic portuguès ha reconegut que té bones sensacions després de golejar Los Angeles Galaxy (4-1) en el primer partit de la pretemporada per als blancs i ha confiat que aquest any, "els detalls" que portin el Madrid als títols estiguin de la seva part

Redacció
1 min
José Mourinho somriu a la seva banqueta durant el primer partit de pretemporada als Estats Units.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid s'ha mostrat "feliç" després de la golejada 4-1 contra Los Angeles Galaxy en el primer partit de la pretemporada blanca. En la valoració posterior, el tècnic portuguès ha assegurat que "la diferència entre guanyar títols i no guanyar-los són els petits detalls".

"Estic content", ha dit després del partit. "Era un partit complicat i l'hem jugat amb molta intensitat. Guanyar no és el més important. Ho és que l'equip agafi la forma i m'ha agradat l'actitud. Tenim una plantilla molt bona, avui hem jugat amb dos equips diferents i encara ens queden jugadors de la talla de Di María, Higuaín, Sahin... Cada dia treballem millor i competirem bé", ha assenyalat. També ha tingut paraules d'elogi per als nous futbolistes, com Callejón i Coentrao, que han marcat aquesta matinada, de qui valora la seva ràpida integració.

Mourinho ha recordat que "un equip gran no pot escollir la competició que vol guanyar". "L'any passat vam aconseguir la Copa del Rei, però sabem que la Champions i la Lliga són importants i ho intentarem. La diferència entre guanyar títols i no guanyar-los són els petits detalls. Normalment, com més preparat estàs més possibilitats tens de guanyar. Espero que els detalls estiguin de la nostra part. L'únic que podem prometre és que hi continuarem treballant", ha avançat.

stats