Publicitat
Publicitat

Futbol

El representant de Mourinho torna a aplaudir que al Madrid ignorin els èxits de Guardiola

Eládio Paramés ha tornat a utilitzat la fórmula del tuit que ja va fer servir ahir amb Karanka per aplaudir ara les declaracions d'Iker Casillas. "Elogis per què?", pregunta

"Molt bé!, Iker Casillas! Elogis xq? Guardiola surt d'un club com a entrenador i n'entrenarà un altre. Igual que va fer com a jugador!". Aquest és el mateix tuit polèmic que va fer servir ahir després de la roda de premsa d'Aitor Karanka, el segon entrenador del Reial Madrid, i que avui, Eládio Paramés, representant de José Mourinho, ha tornat a fer servir per comentar el pas del capità blanc per zona mixta.

Paramés celebra que des del Madrid, ningú elogiï la figura de Josep Guardiola. "Casillas no ha lloat Guardiola? No plora per la seva sortida del Barça? No??? Quins pals, Iker, et donarà la premsa... com a Karanka o pitjor!", ha afegit en un altre tuit.

Ahir va aplaudir les declaracions del segon entrenador del Reial Madrid, el basc Aitor Karanka, que ha advertit que "la Lliga ha existit sense Guardiola i seguirà existint sense ell, ja és història".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT