Copa del Rei
Esports Futbol 21/12/2011

La Copa del Rei deixa quatre sorpreses i la destitució de Juan Carlos Garrido

Els partits de tornada de setzens de final de la Copa del Rei han deixat quatre sorpreses ja que Mirandés, Albacete, Còrdova i Alcorcón han trencat els pronòstics i han eliminat Vila-real, Atlètic de Madrid, Betis i Saragossa

Ara
1 min
El Mirandés ha donat la sorpresa a El Madrigal.

BarcelonaEls partits de tornada de setzens de final de la Copa del Rei han deixat quatre sorpreses ja que Mirandés, Albacete, Còrdova i Alcorcón han trencat els pronòstics i han eliminat Vila-real, Atlètic de Madrid, Betis i Saragossa.

La major sorpresa l'ha protagonitzat el Mirandés, un equip de Segona Divisió B que ha sabut imposar-se a El Madrigal (0-2) per eliminar a un Vila-real que aquesta temporada no aixeca cap. El club ha destituït Juan Carlos Garrido com a entrenador.

Tampoc era esperada la derrota de l'Atlètic de Madrid, que ha caigut (0-1) contra l'Albacete. L'eliminació provocarà la destitució de Gregorio Manzano.

La resta de sorpreses les han protagonitzat el Còrdova, que tot i caure derrotat ha eliminat el Betis (2-1), i l'Alcorcón, que s'ha desfet del Saragossa (0-2).

El sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei es realitzarà aquest divendres.

stats