SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 22/05/2015

El Reus inicia el 'play-off' d'ascens a Segona Divisió

El conjunt de Natxo González s'enfronta al Racing Club Ferrol (16:30 hores)

Ara
1 min
Natxo González durant un entrenament / CF REUS

BarcelonaEl Reus disputa aquesta tarda l’anada de la primera eliminatòria del 'play-off' d’ascens a la Lliga Adelante davant el Racing Club Ferrol (16:30 hores), tercer classificat del Grup 3 de la Segona Divisió B. El conjunt català, que ja està a terres gallegues, afronta el xoc i l'eliminatòria amb la màxima il·lusió.

"El nostre objectiu final és pujar a Segona A i lluitarem a mort per aconseguir-ho, no podem conformar-nos", Natxo González, el tècnic visitant. "Serà difícil que ens deixin tenir la pilota, per això” ha dit, “hem de ser contundents, especialment en l’u contra u i en segones jugades, i intentar adaptar-nos a les diferents fases que tindrà el partit", ha afegit el preparador sobre el partit d'aquest cap de setmana.

González no creu que jugar la tornada a l’Estadi Municipal, on el seu equip s’ha mostrat especialment fort, sigui decisiu, ja que "s’ha d’anar mentalitzat com si l’eliminatòria fos a partit únic. El que sí hauria preferit –ha afegit– és jugar en diumenge i més a prop, sobretot per fer més fàcil el desplaçament a la nostra gent".

stats