Lliga de Campions
Esports Futbol 08/04/2013

Mourinho: "He portat quatre porters perquè no volia deixar Jesús sol a Valdebebas"

El tècnic portuguès diu que Pepe "té un problema muscular i serà dubte fins a última hora, si no juga ell ho farà Albiol"

P.f.
2 min

BarcelonaJosé Mourinho ha explicat aquest dilluns que ha portat "quatre porters perquè no volia deixar Jesús sol a Valdebebas". Ho ha fet en la roda de premsa prèvia al Galatarsay-Madrid corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Preguntat per si és possible que un jugador que s'estigui entrenant malament pugui jugar 136 partits oficials –referint-se als partits que ha jugat Iker Casillas amb ell com a tècnic–, Mourinho ha assegurat que "pot passar si aquest jugador no té oposició en el seu lloc; si en té, difícilment jugarà". A més, ha assegurat que a ell no li "importa el passat, sinó el present i el futur, i actualment Casillas s'està entrenant molt bé".

Recordem que fa uns dies Arrigo Sacchi va assegurar que Casillas mai s'havia entrenat malament. D'aquesta manera, el tècnic portuguès no ha entrat a valorar les paraules de l'italià, i s'ha limitat a valorar molt positivament la feina que actualment està fent el capità madridista.

Respecte a les molèsties de Pepe, el tècnic portuguès ha dit que "Pepe va tenir un problema muscular en el partit contra el Llevant, i és dubte fins a última hora. Si no juga Pepe, ho farà Albiol, i tinc la mateixa confiança en ell que en Pepe". En aquest sentit, ha afegit que Nacho, el jugador del filial, "també pot jugar de central", però que demà dimarts "serà Albiol qui acompanyi Varane, si finalment Pepe és baixa".

El tècnic portuguès també ha dit "que jugarà un dels dos, Benzema o Higuaín", però ha afegit que tots dos estan fent un gran treball i que se n'alegra molt pels gols que van aconseguir tots dos en l'anada contra els turcs.

Pel que fa al 3-0 que els blancs porten de l'anada, Mourinho ha reconegut que és una bona renda, però considera que encara no està decidit. A més, en aquest sentit ha afegit que tot i el resultat desfavorable, i a diferència del que passaria en altres països, pel tipus de cultura turca ell espera "un estadi calent, però això ens agrada, els jugadors gaudiran de jugar en un gran estadi que té una fantàstica afició".

Finalment, el portuguès ha negat que el seu futur depengui de si guanya la Champions o no.

stats