Brasil
Esports Futbol 11/01/2011

El Flamengo oficialitza el fitxatge de Ronaldinho

El club ho ha comunicat a través de la seva web i ho ha confirmat la presidenta, Patricia Amorim, de matinada: "Estem feliços per fitxar Ronaldinho per a quatre anys"

Redacció
1 min
Ronaldinho Gaúcho en un dels entrenaments del Milan, durant la concentració a Dubai.

Rio de JaneiroEl Flamengo ha fet oficial aquesta matinada el fitxatge de Ronaldinho Gaúcho, que va quedar lliure del Milan el passat dijous. L'exblaugrana ha fitxat per tres temporades i mitja, 42 mesos. La notícia ha trigat en fer-se oficial, perquè, en paraules de la presidenta, Patricia Amorim, "s'havia de respectar l'afició i esperar a definir totes les clàusules del contracte".

Ronaldinho va arribar a la nit a Rio de Janeiro en helicòpter. Abans, en un hotel de la ciutat, el vicepresident del Milan, Adriano Galliani, el germà i representant del jugador, Roberto de Assis, i la junta directiva del Flamengo, encapçalada per la seva presidenta, van ultimar els detalls del fitxatge.

Segons els mitjans locals, Ronaldihno tindrà un salari mensual d'un milió de reals (prop de 600.000 dòlars) i un tant per cent en concepte de mercadotècnia esportiva de l'empresa Traffic.

stats