2a Divisió
Esports Futbol 16/11/2013

Un Sabadell fort a casa busca els tres punts contra un Alcorcón en crisi

Els arlequinats, que s'han mostrat molt regulars a la Nova Creu Alta, necessiten un triomf per allunyar-se de la zona de descens

Ara
2 min
Els jugadors del Sabadell, abans d'un partit / CESABADELL.CAT

BarcelonaEl Sabadell rep aquest dissabte (20.00 hores, Esport3) l'Alcorcón a la Nova Creu Alta amb l'objectiu de sumar tres punts importantíssims que l'allunyin de les places de descens, que té a només un punt per sota. El conjunt arlequinat, que ocupa la dissetena posició de la taula, està obligat a guanyar per trencar la seva dinàmica negativa i per escapar de la zona perillosa de la classificació.

Els homes de Javi Salamero es presenten al duel en un estat de forma molt irregular, perquè malgrat haver superat al Múrcia fa dues setmanes, només han sumat quatre punts dels últims quinze possibles. Tot i això, tenen a favor el factor camp per endur-se el xoc. I de fet, només han concedit un empat i una derrota en els sis partits que han jugat com a locals.

De tota manera, el tècnic arlequinat ha avisat que tem un excés de confiança per part dels seus jugadors i ha assegurat que el partit serà "molt complicat" perquè l'Alcorcón és un equip "molt sòlid" i molt perillós en atac. Salamero recupera Juanjo i Longás per aquest duel, que no van poder jugar contra l'Sporting per sanció, tot i que no podrà comptar ni amb Moha, ni amb Goni ni tampoc amb els laterals Víctor Espasandín i Javi Barral, tots ells lesionats.

D'altra banda, l'Alcorcón afronta el xoc en un moment molt delicat. Després d'un bon inici de temporada, en què es va posar al capdamunt de la taula a la tercera jornada, el conjunt madrilen només s'han sumat sis punts dels últims trenta en joc. El tècnic Miguel Álvarez perd per sanció al capità Rubén Sanz, però recupera l'extrem Fernando Sales i Dani Pacheco, que ja estan disponibles després de superar les seves respectives lesions.

stats