SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 14/12/2013

El Sabadell fa prou amb un gol de Gato per superar un fluix Saragossa (1-0)

El Sabadell ha acomiadat el 2013 a la Nova Creu Alta amb un triomf molt valuós

SabadellEl Sabadell ha acomiadat el 2013 a la Nova Creu Alta amb un triomf molt valuós (1-0) contra un fluix Saragossa que amb prou feines s'ha acostat a la porteria catalana i ha acabat caient després que Gato fes l'únic gol del partit.

Tots dos equips han demostrat tenir un gran respecte pel rival i han sortit més pendents de no encaixar cap gol abans que de crear perill, el que s'ha traduït en un partit travat i sense ocasions, especialment durant una primera mitja hora en què ningú ha xutat a porteria.

L'únic que se saltava el guió era l'extrem arlequinat Juanjo Collantes, amb accions individuals per la banda dreta que han generat alguna situació de dificultat a la defensa aragonesa, encara que les seves centrades no trobaven rematador.

La primera jugada clara es s'ha demorat fins al minut 35 i ha arribat a pilota aturada, quan un córner queia als peus del central del Sabadell Carlos Hernández, qui enviava la seva rematada per sobre del travesser.

El Saragossa no existia en atac i la seva única oportunitat ha estat una rematada a la dreta de la porteria, obra de Montañés, a falta de 5 minuts per al descans. Al minut 44, el col·legiat ha assenyalat un penal per mans del migcampista Movilla a l'àrea aragonesa, però Gato ha fallat el seu segon penal consecutiu, després de xutar excessivament creuat.

Després del descans, el Saragossa ha sortit més endollat i s'ha atrevit a trepitjar l'àrea i fins i tot generar una claríssima oportunitat, en una falta servida per Javi Álamo que acariciava la base del pal de la porteria local. Però quan millor semblava estar el conjunt de Paco Herrera, el Sabadell ha inaugurat el marcador. Una centrada de Collantes l'ha caçat de primeres Gato per introduir la pilota a la xarxa. El davanter arlequinat es redimia així del penal fallat i aixecava l'ànim, fins al punt d'acariciar el 2-0 instants més tard, amb un xut des de fora de l'àrea que ha desviat Leo Franco amb problemes.

En els últims compassos, Álvaro ha estat a punt de salvar els mobles per als aragonesos, però la seva rematada de cap a l'àrea l'ha refusat Nauzet molt atent sota pals.

SABADELL 1

SARAGOSSA 0

Sabadell: Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Toni Lao; Juanjo, Hidalgo (Llorente, min.89), Longás (Sotan Tanabe, min.77), Collantes; Gato i Aníbal (Edgar, min.67).

Saragossa: Leo Franco: Cortés, Álvaro, Laguardia, Rico; Tarsi, Movilla (Paglialugna, min, 62); Javi Álamo (Luis García, min.69), Víctor Rodríguez (Cidoncha, min.46), Montañés; y Roger.

Gol: 1-0, min. 59: Gato.

Àrbitre: Arias López (Comitè càntabre). Ha amonestat els locals Carlos Hernández, Toni Lao i Juanjo i els visitants Movilla i Paglialugna.