Esports Futbol 02/02/2014

El sacrifici de l'Elx pot amb un Almeria que regala el primer temps (1-0)

Cristian Herrera ha marcat el gol per al conjunt il·licità

Els jugadors de l'Elx celebren el gol aconseguit contra l'Almeria

AlacantL'Elx s'ha imposat aquest diumenge 1-0 l'Almeria, amb un gol de Cristian Herrera en el segon temps, en un partit en què el sacrifici de l'equip local ha pogut amb un rival que pràcticament ha regalat el primer període de la trobada.

El valor dels punts en la classificació era important en ser rivals directes per la lluita per la permanència. Al marge del triomf local, el conjunt il·licità també es veu afavorit després del marcador d'aquesta trobada per la diferència particular de gols entre els dos equips.

Des del principi l'Elx s'ha mostrat ofensiu i ha donat el primer avís al minut 6, quan Manu del Moral, amb tot a favor i davant la passivitat del porter visitant Esteban, no ha arribat a rematar una falta executada per Edu Albacar. Posteriorment, Cristian Herrera i Carles Gil han tingut una doble ocasió.

L'Almeria, molt tancat al darrere i amb molts efectius al centre del camp, es defensava amb molt ordre i no deixava maniobrar els locals, que no trobaven buits per entrar a la defensa visitant.

A prop del final del primer temps, Verza, en la primera rematada de l'Almeria a porta, ha pogut marcar per al seu equip, però la pilota, que ha rebotat en un defensa local, l'ha tret Toño des del terra a córner.

Els locals han reprès el partit, després del descans, conscients de la importància dels punts que podien valer el seu pes en or al final del campionat.

El partit s'ha trencat prop del quart d'hora de la segona meitat, en un moment del partit en què predominava el futbol directe i gairebé sense transicions. Ha estat en aquesta fase del partit quan Javi Márquez ha enganxat un fort xut des de la frontal de l' àrea que ha desviat Cristian Herrera. La pilota s'ha colat al pal ajustada a l'esquerre de la meta d'Esteban.

El gol ha fet que l'Almeria reaccionés. L'equip andalús ha fet un pas endavant per buscant anivellar el partit i a punt ha estat d'aconseguir-ho en un xut de Verza, en fora de joc.

El conjunt andalús ha pogut empatar en l'últim minut, però la jugada embolicada a l'àrea local ha acabat en córner.