Futbol Femení
Esports Futbol 04/12/2011

El Sant Gabriel guanya l'Sporting de Huelva (2-0) i l'Estartit cau derrotat a Màlaga (4-1)

La victòria de les de Sant Adrià sobre el quart classificat les consolida a la zona mitjana i deixa l'Espanyol com a principal perseguidor de Barça i Athletic. Per la seva banda, l'Estartit queda empatat a 9 punts amb l'últim equip en zona de descens, mentre que el Barça segueix líder després de golejar 8-0 el València

Alba, en una acció contra el Prainsa. / EVA CALLEJAS

BarcelonaLa 12a jornada ha sigut un pèl atípica pels horaris estranys i ha deixat dues "sorpreses": la victòria del Sant Gabriel 2-0 contra un Sporting de Huelva molt fluix i l'empat de la Reial Societat al camp d'El Olivo.

Sant Gabriel 2-0 Sporting Huelva

Les de Sant Adrià han competit molt bé i no han deixat que les locals se sentissin còmodes mai, i, a base d'empenta i lluita, han aconseguit una victòria que les confirma entre els deu millors equips de la Superlliga. L'Sporting, sense l'esperit que el fa fort a casa, ha centrat el seu perill en accions a pilota aturada perquè l'alta central pogués rematar. I poca cosa més. Un gol de Rocío a la mitja hora de joc ha acabat de donar confiança al Sant Gabriel, que s'ha defensat bé tot i les baixes en posicions decisives, que han fet que Marta Cubí, davantera, hagués de jugar de central. Sense futbol i amb moltes protestes, l'Sporting ha anat perdent pistonada a mesura que el Sant Gabriel ha pogut fer aproximacions perilloses al contraatac. I en una d'elles, a cinc minuts del final, ha arribat el gol de la sentència, obra de Marta Villagrasa, que ha driblat la porteria contrària per rematar a porteria buida.

Barça 8-0 València

També jugava a casa, el Barça, que ha golejat sense pietat (8-0) un València que segueix enfonsat a la zona baixa de la classificació. Les blaugranes, tot i no fer un gran partit, han resolt amb contundència el seu compromís, abans d'afrontar la recta de final d'any amb tres partits complicadíssims: visita a Zubieta per jugar contra la Reial Societat entre setmana, rebre a casa l'Athletic Club el pròxim diumenge i anar a Sant Adrià a jugar contra l'Espanyol per tancar els partits del 2011.

Màlaga 4-1 L'Estartit

Per la seva banda, l'Estartit ha encaixat una dura derrota a Màlaga per un 4-1 que deixa l'equip gironí empantanegat. Les de Rafel Gil conserven encara la 14a posició, fora de les places de descens, però estan empatades a 9 punts justament contra el Màlaga, rival que les ha derrotat avui. Ana Troyano ha avançat les locals, però Sílvia ha pogut fer l'empat abans del descans. A la represa, un gol de Marta ha tornat a deixar per davant l'equip andalús, que ha fet el tercer poc després. Esther ha rematat la feina amb el 4-1 definitiu.

La resta de resultats són aquests:

Prainsa Saragossa 3-1 Llanos Olivenza; Collerense 2-3 Atlètic de Madrid i El Olivo 2-2 Reial Societat. A més dels partits avançats a dissabte, en què l'Espanyol va guanyar 0-1 al Llevant, l'Athletic 0-3 al Lagunak i el Rayo 3-0 al Reocín Racing.