Catalunya-Tunísia (30-D, 19h)
Esports Futbol 23/12/2011

Cruyff convoca els millors jugadors catalans del moment per jugar contra Tunísia

Els vuit catalans del Barça i set de l'Espanyol, columna vertebral de la convocatòria de la selecció catalana de Johan Cruyff, a més de Bojan

Albert Solé
2 min
Sergio Busquets contra Hondures.

BarcelonaVols guanyar una samarreta de la selecció catalana?Fes el teu onze inicial amb aquests jugadors.Entra

aquí

La llista de convocats amb Catalunya que Johan Cruyff acaba de fer pública és la millor que ha pogut fer cap seleccionador català els últims anys. El compromís dels jugadors catalans del Barça i de l'Espanyol ha sigut clau per aconseguir una llista més que atractiva, amb 8 jugadors que s'acaben de coronar com a campions del món de clubs amb el Barça, però que sis d'aquests a més també van ser campions del Món amb la selecció espanyola a Sud-àfrica.

A més dels 15 catalans dels dos equips de Barcelona, també hi és Bojan de la Roma, i representants dels quatre equips catalans de Segona A. Montoya, Sergi Roberto i Muniesa del Barça B, Puigdollers del Sabadell, Sergio Yuste del Nàstic i Corominas del Girona.

En aquesta llista falten els tres catalans del València perquè el club xé no els ha permès venir (Alba, Bruno i Víctor Ruiz). Després d'aquesta negativa, Cruyff s'ha volgut estalviar altres reaccions igual i ha decidit no convocar cap dels altres catalans de Primera.

El partit de la selecció catalana amistós d'aquest Nadal es disputarà el divendres 30 de desembre a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc a les 19 hores contra la selecció de Tunísia.

Convocatòria:

FC Barcelona: Víctor Valdés, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Carles Puyol, Andreu Fontás, Cesc Fàbregas, Isaac Cuenca i Sergio Busquets.

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Raül Rodríguez, Sergio García, Jordi Amat, Joan Verdú, Dídac Vilà, Álvaro Vázquez.

Roma: Bojan Krkic

Barça B: Montoya, Sergi Roberto i Muniesa.

Girona: Corominas.

Nàstic: Sergio Juste.

Sabadell: Puigdollers.

stats