EUROPEU FEMENÍ
Esports Futbol 22/07/2013

La selecció espanyola perd contra Noruega (3-1) i diu adéu a la Euro als quarts

Dos gols afortunats als minuts 24 i 43 han donat avantatge a l'equip noruec, que ha controlat el matx en tot moment. Sense reacció després del descans, s'ha consumat l'ensopegada

BarcelonaLa selecció espanyola ha dit adéu a la Euro 2013 de Suècia aquest dilluns després d'una derrota cruel contra Noruega als quarts de final (3-1). L'equip de Nacho Quereda s'ha sentit forta al començament però, tot i tenir més la pilota, s'ha anat diluint a mesura que Noruega ha intensificat la seva pressió, cada cop més agressiva. Gulbrandsen, amb una centrada que s'ha enverinat sense que ningú la refusés, ha obert el marcador al minut 24. El gerro d'aigua freda ha arribat poc abans del descans, quan la central de l'Athletic, Irene Paredes, s'ha introduït la pilota en la seva porteria amb un refús horrorós.

L'autogol ha enfonsat l'equip espanyol, que no ha sabut reaccionar a la segona meitat. Sense idees en atac, bloquejada amb la pilota, Espanya ha anat veient com Noruega, poderosa i més fresca, inquietava amb velocitat en atac. Just quan s'ha decidit arriscar amb tres defenses ha arribat el 3-0 que ha segellat l'eliminació. Al final, Jenni ha pogut maquillar la derrota amb un gran gol per deixar el resultat en el 3-1 definitiu.