EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 05/04/2012

Atlètic de Madrid-València i Sporting-Athletic, les semifinals de l'Europa League

Els valencians han superat l'AZ 4-0, l'Atlètic de Madrid ha guanyat el Hannover (1-2) i l'Athletic Club ha empatat a dos gols amb el Schalke 04

El València ha golejat el Schalke

BarcelonaAtlètic de Madrid, València, Sporting de Portugal i Athletic Club són els semifinalistes de l'Europa League, després de la tornada dels quarts de final. En les semifinals, l'Atlètic de Madrid s'enfrontarà al València i l'Sporting, a l'Athletic. L'anada es jugarà el 19 d'abril i la tornada, el dia 26.

El València, després de caure a terres holandeses, ha aconseguit superar amb claredat l'AZ (4-0) amb gols de Rami (min 15 i min 17), Jordi Alba (56') i Pablo Hernández (80'). Els d'Unai Emery es trobaran a les semifinals amb l'Atlètic de Madrid, que després de guanyar en l'anada al Calderón, ha patit per evitar la pròrroga en els últims minuts, amb un conjunt alemany abocat a l'atac. Adrián ha obert el marcador (min 63), però Diouf ha empatat a falta de deu minuts per al final (min 80). Quan més estava cercant el segon gol el Hannover, Falcao ha aconseguit fer el gol de la tranquil·litat (min 87').

L'altra semifinal la disputaran l'Sporting Club de Portugal i l'Athletic Club. Els bascos han empatat amb el Schalke (2-2) i han fet bo el resultat de l'anada (2-4) per classificar-se per a les semifinals. Els alemanys s'han avançat en el marcador amb un gol de Huntelaar (min 29), tot i que abans del descans Ibai Gómez marcava el seu primer gol per empatar el partit (min 41). En la segona part, novament el Schalke s'ha posat pel davant amb un gol de Raúl González (min 52) i l'Athletic ha aconseguit la igualada al minut 55 amb un gol de Susaeta. L'Athletic s'enfrontarà a l'Sporting Club de Portugal, que ha empatat amb el Metalist (1-1) i s'ha classificat després de guanyar 2-1 en l'anada dels quarts. Fregant el descans ha marcat l'Sporting gràcies amb una diana de Van Wolfswinkel (min 44), tot i que el Metalist ha empatat amb la represa (min 57) amb un gol de Cristaldo.