Publicitat
Publicitat

Futbol base

El tècnic del Sevilla aleví guanya un torneig i dóna la copa a l'Espanyol "perquè han sigut millors"

Ha passat a la final del torneig aleví d'Azpeitia (País Basc), i fins i tot el tècnic sevillà havia ofert a l'entrenador periquito no xutar el penals i que el títol fos per a ells

En un torneig aleví disputat a les localitats guipuscoanes d'Azpeitia i Azkoitia s'ha viscut una de les mostres d'esportivitat més grans dels últims anys. La final del torneig l'ha jugada el Sevilla i l'Espanyol, i el partit ha acabat 4-4 i s'ha arribat a la tanda de penals, on els sevillans han estat més encertats. Però a l'hora de pujar a la grada a recollir la copa, el tècnic sevillà, Ernesto Chao, consensuat amb els seus jugadors, no ha volgut pujar a recollir la copa i ha cedit aquest honor a l'equip perdedor, l'Espanyol. "Ells eren un equip un any més petits que els meus, i han sigut molt millors, per tant, el més just era que els guanyadors dels torneig fossin ells", ha dit Ernesto Chao a Catalunya Ràdio. De fet, ha explicat que fins i tot abans de xutar els penals, havia ofert al tècnic espanyolista, David Fernández, que no els xutessin, i que es quedessin ells la copa .

David Fernández no se'n sabia avenir : " M'ha comentat que nosaltres hem jugat millor durant el torneig i que a la final hem estat millors . Ha estat un gest increïble . Fa alguns anys que sóc entrenador , però mai havia viscut una situació igual. És digne d'elogiar , perquè hi ha pocs que puguin tenir un detall com aquest".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT