Copa del Rei
Esports Futbol 22/01/2015

Simeone: "La virtut del Barça ha sigut no deixar-nos sortir al contraatac"

El tècnic de l'Atlètic celebra haver sigut capaç de "controlar defensivament" el partit però lamenta no haver tingut opcions de contraatac

Natalia Arroyo
1 min
Simeone, al Camp Nou

BarcelonaDiego Simeone ha analitzat el partit d'anada dels quarts de final de Copa del Rei contra el Barça, un partit que creu que "no ha sigut igual que l'anterior de Lliga". "Ens hem defensat millor que aquell dia, tot i que és cert que hem tingut poques oportunitats d'atacar. La pilota ha estat en possessió del Barça", ha comentat.

El tècnic argentí ha tornat a lloar la primera pressió del Barça. "La virtut que ha tingut el rival és no deixar-nos sortir", ha afegit. Sobre el seu plantejament, ha explicat que amb Gabi a la dreta del mig del camp volia "tapar el joc d'atac del Barça per l'esquerra" i, amb Koke al mig, pretenia guanyar consistència.

Sobre les opcions del seu equip de cara a la tornada, Simeone creu que l'eliminatòria "està oberta". "Avui hem estat més a prop que l'altre dia de guanyar, com a mínim pel que fa al resultat. En la tornada jugarem com sempre hem fet, similar a aquests dies", ha dit per concloure.

stats