FUTBOL

La sortida de Rodrigo reobre la crisi del València

El fitxatge del davanter per l'Atlètic torna a sacsejar les oficines de Mestalla

Rodrigo Moreno jugarà la temporada vinent a l'Atlètic de Madrid. El davanter canviarà Mestalla pel Wanda Metropolitano aquest estiu, si no hi ha un gir dràstic de la situació. Aquest matí s'ha acomiadat dels seus companys i ha anat cap a Madrid per sotmetre's a l'habitual reconeixement mèdic, segons assegura l'entorn del València. El club rebrà uns 60 milions d'euros per la venda del jugador. Ha estat una operació exprés.

La seva sortida semblava una realitat abans d'obrir-se el mercat de fitxatges. La seva temporada a Mestalla i la projecció internacional jugant amb Espanya van situar-lo en l'agenda dels grans clubs d'Europa. La demanda, però, finalment va ser menor, i el davanter va tornar de vacances amb contracte valencià.

Durant la pretemporada no hi ha hagut més novetats i el València ja comptava que continuaria. El club renunciava a la quantitat que ingressaria per la seva venda, però mantenia l'home gol de la plantilla. La sortida de Santi Mina, el fet que Rafinha no hagi arribat i el baix rendiment de Gonzalo Guedes feien imprescindible Rodrigo.

La marxa de l'ex del Benfica trenca els plans de la planificació esportiva. Ara, quan falten pocs dies perquè comenci la Lliga, el València ha de buscar un jugador amb garanties que faci de mitjapunta o, com a mínim, de '9' amb capacitat per associar-se. Mateo Alemany i Marcelino García Toral tornen a tenir problemes. Els dos encarregats de la gestió esportiva de l'equip han de treballar a contrarellotge.