Espanyol
Esports Futbol 28/02/2014

Tena: "L'equip no està distret però molts jugadors estan pensant en el seu futur"

El segon entrenador de l'Espanyol admet que el Mundial, les renovacions i els contractes que s'acaben al juny incomoden la plantilla

Ara
1 min
Alfredo Tena, segon entrenador de l'Espanyol / RCDE

BarcelonaLa mala ratxa del Getafe, que no guanya des del novembre, "pot perjudicar l'Espanyol" de cara al partit d'aquest dissabte (20h) al Coliseum Alfonso Pérez, segons ha admès Alfredo Tena, segon entrenador blanc-i-blau. "Ells senten una pressió forta de la part baixa de la taula i això els fa jugar amb molta concentració", ha afegit el mexicà. De tota manera, Tena confia que l'equip sabrà "aprofitar els errors del rival, com sempre fa". En aquest sentit, però, l'ajudant d'Aguirre ha reconegut que si li toca assumir el protagonisme en el joc, l'equip sabrà fer-ho. "El Getafe ha canviat una mica la seva manera de jugar en els últims partits. Al Celta li va donar la pilota, per exemple. Estem preparats per si ens toca portar la iniciativa, però també si no ens toca".

Alfredo Tena haurà de substituir Javier Aguirre a la banqueta, perquè el primer entrenador està sancionat. "Sap que es va equivocar. És un home amb temperament i és difícil ser allà a la banda, en tensió. Intentarà no tornar-ho a fer", ha comentat.

Sense preocupació però sí amb resignació, l'entrenador de l'Espanyol ha reconegut que la plantilla està pensant en altres coses més enllà de l'actualitat de l'equip. "Stuani i Héctor Moreno estan pensant en el Mundial. Tres jugadors estan amb temes de renovació oberts. A dos se'ls acaba contracte. Són coses de la professió de futbolista. L'equip no està distret, quan es juga estan concentrats, però sí que és cert que hi ha un cert neguit pel futur de la gent ara que s'acaba el campionat", ha dit. "Possiblement aquest no sigui el panorama ideal, però és amb el que hem de conviure".

stats