Espanyol
Esports Futbol 15/01/2014

Tena: "L'equip ha tingut vergonya esportiva"

El segon entrenador de l'Espanyol ha admès que els jugadors "no volien ser eliminats per un equip de Segona" com l'Alcorcón

Natalia Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatAlfredo Tena creu que l'Espanyol "ha fet mèrits per passar" l'eliminatòria i ha celebrat l'orgull dels seus jugadors per superar l'Alcorcón. "L'equip ha tingut vergonya esportiva. Els jugadors no volien ser eliminats per un equip de Segona, amb tots els respectes per a l'Alcorcón. És un molt bon equip, molt solidari. És difícil eliminar-los".

L'ajudant d'Aguirre celebra que l'Espanyol es mantingui en competició a la Copa del Rei: "L'equip vol seguir jugant a la Copa. Jugar contra el Reial Madrid és bo, motiva, és una finestra que ve de gust. Esperem seguir oferint lluita", ha comentat, recordant que la història del club en aquesta competició és llarga.

Sobre el partit, Tena ha explicat que "el gol d'ells tan d'hora ha fet que el partit s'obrís i fos una anada i tornada". "No ens ha quedat cap més opció que cremar totes les naus. L'Espanyol és un equip que no està fet per a la paciència, que és tot intensitat, i el seu gol ens ha fet precipitar-nos".

stats