FUTBOL
Esports Futbol 05/03/2015

Ja es poden comprar les entrades per a la final de la Champions de Berlín

Els preus oscil·len entre els 390 euros l'entrada més cara i 70 la més barata

Efe
1 min
L'Olympiastadion de Berlín, seu de la final de la Lliga de Campions / UEFA.COM

MadridLa venda d'entrades per a la final de la Lliga de Campions, que es jugarà el dissabte 6 de juny al Olympiastadion de Berlín, s'ha iniciat aquest dijous a la pàgina web i s'allargarà fins el dilluns 23 de març a les 18 hores.

La UEFA ha confirmat que hi haurà un total de 46.000 entrades a disposició dels espectadors i que els dos equips classificats per a la final disposaran cadascun de 20.000, mentre que les altres 6.000 es destinaran també al públic en general. La resta de les localitats de l'estadi, que té capacitat per a 70.500 espectadors, seran assignades al comitè organitzador local, a la UEFA i a les seves federacions, a socis comercials i operadors així com al programa d'hospitalitat corporatiu.

Els preus de les entrades oscil·laran entre 390 euros la més cara i 70 la més barata, amb xifres intermèdies de 280 i 160, segons ha indicat la UEFA que ha consultat amb l'associació independent "Football Supporters Europe" (FSE) per determinar aquestes quantitats.

A més de les esmentades localitats, hi haurà entrades per a discapacitats al preu de 70 euros, amb una entrada gratuïta per a un acompanyant, i l'anomenat paquet jove per 140 euros, que inclou una entrada de nen i una altra d'adult.

Una vegada que conclogui el termini de venda d'entrades, la UEFA farà un sorteig per assignar les mateixes i els que hagin estat beneficiats seran informats com a molt tard el 10 d'abril i rebran les seves localitats a finals d'aquest mes.

stats