FUTBOL
Esports Futbol 19/03/2014

El United es juga mitja temporada davant l'Olympiacos

El conjunt anglès (20:45 hores/Canal+ Liga de Campeones) ha de capgirar l'eliminatòria de Champions (2-0 a l'anada)

Gonzalo Romero
2 min
Els jugadors del Manchester United, celebrant el seu triomf a Leverkusen

BarcelonaEl Manchester United rep al ja campió grec, l'Olympiacos, en un partit (20:45 hores/Canal+ Liga de Campeones) del tot decisiu per l'equip de Moyes. El conjunt anglès, sense opcions a la Premier i en una ratxa de resultats poc pròpia d'una plantilla com la dels 'reds', afronta la que pot ser l'última opció de salvar una temporada grisa. El United vol i necessita estar entre els equips classificats pels quarts de final de la Champions, i vendrà ben cara la seva eliminació tot i el resultat al partit d'anada –l'equip grec va endur-se la victòria per un clar 2-0–.

L'equip local està obligat sortir en tromba des del primer minut de partit en busca d'un gol que els fiqui de ple en l'eliminatòria. Els 'red devils' són conscients que no encaixar cap gol i aconseguir anotar aviat, serà clau per optar a aconseguir ser l'equip que aconsegueixi el bitllet per la propera fase de la Champions.

"Ho intentarem i ho farem. No és una cosa que hagi passat molt (aixecar un 0-2 en contra) però és una cosa que hem de fer que passi. No hi ha més opcions ni excuses", ha explicat en roda de premsa l'entrenador del conjunt anglès, David Moyes.

El preparador podrà comptar pel partit amb l'extrem portuguès Nani, ja recuperat d'una llarga lesió muscular, mentre el davanter mexicà Javier 'Chicharito' Hernández estarà també disponible després de superar les molèsties que arrossegava al genoll. Per contra, el nord-irlandès Jonny Evans, amb problemes al bessó, i l'anglès Chris Smalling, amb molèsties als adductors, no arribaran a temps disputar el matx.

Per la seva banda, l'Olympiacos arriba al matx en un magnífic moment de forma. El conjunt dirigit per l'espanyol 'Míchel' es va proclamar campió de la lliga grega, després d'una gran i regular temporada. L'equip grec va donar la sorpresa al seu estadi davant el United, i buscarà repetir un bon matx per certificar la seva presència als quarts de final de la Champions.

stats