València
Esports Futbol 14/12/2010

Camacho: "Hem merescut guanyar al València"

Després d'anar dos gols per sota en el marcador, la reacció dels seus homes el deixa satisfet, però encara ha confiat en la victòria després del gran segon temps

Redacció
1 min
Jose Antonio Camacho a Mestalla.

ValènciaJosé Antonio Camacho, tècnic de l'Osasuna, ha afirmat que el seu equip no ha abaixat els braços tot i el desavantatge 3-1 del descans i ha afegit que han "merescut fins i tot guanyar al València". L'empat a 3 final, no el satisfà del tot.

Camacho ha destacat del seu equip la seva capacitat de lluita. "Ho hem fet tot bé, excepte els còrners. És incomprensible el que ens ha passat", ha dit. "Hem fet moltes ocasions, i el València no havia fet tantes al primer temps com per marxar al descans amb dos gols per damunt al marcador", ha afegit.

Per acabar, ha resumit el partit dient que "la segona part ha sigut un monòleg de l'Osasuna". "A deu minuts del final, anàvem perdent i era injust. Ara, el punt és bo perquè hem estat per sota en el marcador, però no hem donat mai per perdut l'enfrontament. Hem anat a buscar la victòria i hem fet mèrits per marcar més gols".

stats