València
Esports Futbol 14/12/2010

Unai Emery: "L'empat és just, però ens ha faltat personalitat i caràcter"

Per a l'entrenador valencià, cada equip s'ha repartit una part fins al punt que al seus, "la por a empatar", els "ha fet empatar"

Redacció
1 min
Unai Emery es desespera des de la banda.

ValènciaUnai Emery ha exposat davant dels mitjans la seva visió del partit contra l'Osasuna, que els seus homes han empatat a 3. "Ha sigut un partit amb un temps per a cada equip, però a la segona part no hem sabut dominar l'empenta de l'Osasuna i la por a empatar, ens ha fet empatar", ha dit.

A Emery li preocupa que l'Osasuna hagi estat capaç d'imposar el seu joc a Mestalla. "Hem de fer autocrítica i enfortir-nos per evitar tants despropòsits com hem tingut al segon temps, que han fet que se'ns escapés el partit". Tot i això, Emery ha mantingut que creu que el seu equip, "tot i la falta de continuïtat, ha estat superior en la primera part".

"Ens queda molta feina a fer per gestionar situacions com aquesta i recuperar-nos. La por ha arribat molt abans que decidís canviar Banega per Dealbert, perquè aleshores ja havíem perdut el mig del camp", ha explicat Emery, que ha admès el disgust del públic pel joc del seu equip.

Per acabar, Emery ha deixat clar que el València "no pot renunciar a l'exigència" i avui a la segona part, "ens ha passat". "No és una qüestió generalitzada. Ha estat un tema només d'avui", ha afegit.

stats