València
Esports Futbol 13/12/2010

Mestalla acomiada amb xiulets al València després que Osasuna empatés a 3 al minut 86

El València guanyava 3-1 al descans, però els homes de Camacho han aprofitat la debilitat defensiva dels che per arraconar els locals fins a empatar

Aranda celebra amb Lekic el gol de l'empat de l'Osasuna.

BarcelonaA Mestalla s'ha vist un partit ple d'errades defensives, que ha propiciat una pluja de gols, sense haver-se jugat a un gran nivell. Al primer temps, el València va ser superior al seu rival, fins al punt de posar-se còmodament per davant en el marcador. A la segona meitat, però, els navarresos han reaccionat i han arribat a merèixer la victòria sobre un València que ha perdut el rumb.

Han entrat fluixos tots dos equips, sense intensitat. Imprecisions d'una i altra banda, pèrdues de pilota en defensa que la falta d'encert del rival tampoc convertia en res. En la primera ocasió clara pels che, ha arribat l'1-0, en una bona jugada de Mata que resol Soldado. Poc després, i sense brillar, Stankevicius gairebé ha sentenciat amb el 2-0. Poc abans del descans, però, Juanfran ha retallat distàncies i ha donat ales als visitants. Ha respost Aduriz pels che fent el 3-1, tornant a la renda de dos gols.

Després del descans, Camacho ha mogut fitxa i ha fet entrar a Aranda per Nekounam i ha redibuixat l'equip, endarrerint la posició de Soriano. A falta de mitja hora, Flaño ha donat esperances a l'Osasuna després d'aprofitar una badada defensiva i marcar a porteria buida.

S'ha estirat l'equip de Pamplona, abocat a l'atac, confiat en la remuntada. El València ha patit, i molt. No ha sigut fins al final, però, que ha arribat el darrer gol, obra d'Aranda, que al 86' ha donat un punt merescut –i fins i tot curt– al seu equip. Els darrers cinc minuts, hagués pogut caure el quart pel quadre visitant, però al final el València ha aguantat l'empat. L'afició, però, ha escridassat els seus per criticar-los la mala imatge de la segona part.

Fitxa tècnica:

València: César, Miguel, Stankevicius, Ricardo Costa, Jordi Alba, Joaquín (Pablo, 67'), Maduro, Banega (Dealbert, 81'), Mata, Soldado y Aduriz (Isco, 67').

Osasuna: Ricardo, Nelson, Miguel Flaño, Sergio, Monreal, Juanfran, Vadocz, Nekouman (Aranda, 46'), Masoud, Soriano (Lolo, 77') i Pandiani (Leka, 77').

Gols: 1-0, Soldado (24'). 2-0, Stankevicius (31'). 2-1, Juanfran (39'). 3-1, Aduriz (41'). 3-2, Miguel Flaño (59'). 3-3, Aranda (86').

Àrbitre: Muñiz Fernández (Col. Asturià). Va treure groga a Nekounam i Juanfran per l'Osasuna i a Jordi Alba i Stankevicius pel València.