València - Hèrcules
Esports Futbol 06/02/2011

València-Hèrcules: La ratxa positiva vs. la negativa

Pels valencians, Juan Mata és dubte i David Navarro podrà jugar després que li retiressin la sanció. Pels alacantins, Drenthe i Thomert són novetats a la convocatòria

Redacció
2 min
Demichelis fa penal a Mata.

ValènciaValència i Hèrcules tanquen la jornada amb un partit on el conjunt local vol ratificar la seva dinàmica positiva i els visitants tancar la de resultats adversos com a visitant (Mestalla, 21 h.).

En les últimes setmanes el València s'ha fet fort a casa, on ha guanyat els seus tres últims partits, als que hi afegeix la ratxa de marcadors també positius a domicili, ja que no coneix la derrota des que va caure fa dos mesos (4 de desembre) contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Ben diferent és la dinàmica de l'Hèrcules, un equip que ha resolt amb certa solvència els partits disputats al seu estadi però que no aconsegueix puntuar a domicili des de l'empat al camp de l'Almeria (24 d'octubre).

El València arriba a aquest partit amb més dubtes sobre el joc que no sobre els resultats. Juan Mata és dubte, tot i que té més possibilitats de no jugar que de fer-ho. D'altra banda, César, Moyá, Albelda i Vicente estaran absents per lesió i Ricardo Costa per sanció.

David Navarro, a qui finalment han retirat les targetes de Santander, podria tornar a un equip que es preveu que jugui amb dos davanters: Soldado i Aduritz.

D'altra banda, l'Hèrcules afronta el partit amb la necessitat d'aconseguir bons resultats, després de 3 derrotes consecutives. Els alacantins, a més, tenen la dificultat afegida d'acumular moltes baixes en defensa. Tant és així que el tècnic, Esteban Vigo, només pot comptar amb un central: Sergio Rodríguez. Juanra Cabrero, lateral que ha disputat molts pocs minuts i Fritzler, pivot defensiu, es presenten com les dues alternatives a l'eix de la defensa.

Tampoc no podrà jugar el sancionat Farinós ni Sendoa Aguirre i Cristian Pulhac, per decisió tècnica. Les grans novetats en l'expedició alacantina són les de l'holandès Royston Drenthe i el francès Olivier Thomert, dos migcampistes que es disputaran un lloc a la banda esquerra.

stats