LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 23/10/2012

Un 'hat trick' de Soldado contra el BATE fa que el València segueixi viu a la Champions (0-3)

Amb el triomf, el València entra en la lluita pel passi als vuitens, agafa moral i recupera la solidesa defensiva que havia perdut en els últims partits

Efe / Ara
Roberto Soldado celebra un dels tres gols que ha marcat contra el BATE

ValènciaUn 'hat trick' de Roberto Soldado ha concretat una merescuda victòria del València en la seva visita a l'estadi del BATE Borissov, en un partit en què les forces van estar equilibrades en la primera part, però en què el conjunt de Mauricio Pellegrino ha estat molt superior després del descans. Amb aquest triomf, el València entra en la lluita per la classificació, agafa moral, deixa tocat el seu rival i, a més, ha mostrat una solidesa defensiva que havia perdut en els últims partits.

A l'equip valencià únicament li ha fet falta posar-se pel davant en el marcador per descentrar el seu rival. Ha tingut la fortuna de fer-ho amb un clar penal en l'últim sospir de la primera part. Una agafada de Simic sobre Soldado a l'àrea ha estat assenyalada per l'àrbitre com a penal i el mateix davanter valencianista ha rematat al fons de la porteria.

En la segona part, el València ha aprofitat que el BATE s'havia d'obrir per atacar i els valencians han trobat més espais. Així, Guardado ha central i Soldado ha fet el segon amb una gran rematada.

Poc després, el València ha tingut una nova ocasió de gol davant d'un rival desorientat i després d'una combinació de Tino Costa amb Soldado, el davanter del conjunt xé ha deixat sentenciat el partit amb el tercer gol.

BATE Borissov 0

València 3

BATE Borissov: Gorbunov, Polyakov, Simic, Filipenko, Bordachev, Liktarovich (Sivakov 53'), Volodko (Bressan 76'), Olekhnovich, Hleb, Pavlov (Mozalevski 67') i Rodionov.

València: Diego Alves, Joao Pereira, Rami, Ricardo Costa, Cissokho, Gago, Albelda (Banega 72'), Tino Costa, Feghouli (Barragán 82'), Soldado (Jonas 77') i Guardado.

Gols: 0-1, m.45: Soldado, de penal. 0-2, m.55: Soldado. 0-3, m.68: Soldado.

Àrbitre: Craig Thomson. Targetes grogues a Simic i Pavlov per al BATE i a Soldado i Albelda per al València.