LLIGA BBVA
Esports Futbol 30/04/2015

El València es deixa dos punts a Vallecas i el Sevilla l'atrapa a la classificació (1-1)

El Rayo s'ha avançat al a primera meitat aprofitant un error de Diego Alves i Parejo ha empatat de falta directa, en un partit on tots dos equips han acabat amb deu homes

Ara
2 min
Jorge Morcillo (Rayo Vallecano) ha vist la vermella directa per aquesta falta sobre André Gomes (València), sent l'últim home / JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaEl València no ha pogut passar de l'empat al camp del Rayo Vallecano (1-1) i ha vist com el Sevilla l'atrapa a la classificació. El conjunt de Mestalla s'ha vist superat a la primera meitat per un Rayo més contundent i que s'ha avançat al marcador. Només a la represa, els de Nuno han dut la iniciativa d'un partit polèmic i que tots dos equips han acabat amb deu jugadors.

Els locals han colpejat primer, afavorits per la fortuna. Adrián Embarba ha provat un xut des de la frontal de l'àrea i el porter Diego Alves, enlluernat pel sol, no ha calculat bé la trajectòria i ha vist com la pilota se li escolava de les mans. Un error que ha significat el primer gol del partit (19') i que ha condicionat la primera meitat.

A la represa ha arribat la reacció visitant, que s'ha materialitzat al 63 amb l'expulsió de Jorge García Morcillo, per fer una entrada a la mitja lluna sent l'últim home. El Rayo no només s'ha quedat amb deu, sinó que en la falta directa –llançada magistralment per Dani Parejo– ha aconseguit l'empat.

A partir d'aquí el València ha fet mèrits per marcar el segon gol, malgrat que els de Vallecas també han tingut alguna arribada per guanyar el partit. Les forces s'han igualat al minut 78 amb l'expulsió del valencianista Rodrigo, però malgrat les ocasions d'uns i altres, al moment decisiu ha fallat la punteria.

Amb aquest empat, el Rayo es manté a la zona còmoda de la classificació. En canvi, el València es manté quart –en posició de Champions– però veu com el Sevilla l'iguala a 69 punts. A falta de quatre partits, ells dos es jugaran la darrera posició que dóna accés a jugar la Champions la temporada vinent.

stats