Futbol
Esports Futbol 13/06/2019

El Valladolid defensa la seva honestedat

El club no permetrà que es qüestionin els seus resultats esportius

Efe
1 min
Borja Fernández al final del partit contra el València.

ValladolidEl Reial Valladolid Club de Futbol ha defensat la seva honestedat i la seva continuïtat a Primera Divisió i ha assegurat aquest dijous, a través d'un comunicat, que presentarà les mesures legals oportunes contra el que considera un "greu perjudici" per al club. L'entitat ha remès un comunicat en ocasió de la denúncia presentada pel Girona, i l'obertura del procediment disciplinari extraordinari incoat contra el Reial Valladolid per part del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

El club català ha sol·licitat que, pel presumpte frau en el partit Real Valladolid-València de l'última jornada de la Lliga, que se li treguin sis punts i perdi la categoria o, si no descendeixen el Reial Valladolid, que es readmeti a Girona a la Lliga, que passaria a tenir 21 equips. Davant d'aquesta situació, el Reial Valladolid sosté que "no permetrà que es qüestionin els seus resultats esportius, obtinguts lícitament en la temporada 2018/2019, i que confirmen la seva permanència a la Primera Divisió".

A més, "rebutja la imputació dels fets que, de manera interessada, són objecte de denúncia per part del Girona, suportada en simples retalls de premsa, i en els quals no hi ha hagut cap tipus de participació per part del Reial Valladolid ni directament ni indirectament". El club val·lisoletà recorda que disposa d'un programa de compliment, degudament auditat, que recull una sèrie de mesures per prevenir actuacions il·lícites i preservar així la integritat de la competició, de conformitat amb les pautes establertes per la Lliga i la RFEF.

stats