Futbol - Lliga de campions

"Portem una temporada de merda": el vestidor blanc, destrossat

Dani Carvajal i Nacho Fernández analitzen l'eliminació del Reial Madrid

"Mai he tingut aquesta sensació de malestar, no ho sé ni explicar. Tot ens ha sortit malament. En una setmana se n'ha anat tot en orris. No hem de buscar excuses: el rival ha jugat millor i ha merescut guanyar", ha dit Dani Carvajal en declaracions a Movistar Liga de Campeones. "Volíem fer un bon partit i guanyar, però dues errades ens han condemnat i el tercer gol ens ha enfonsat", ha reconegut.

"Final de cicle? La plantilla és jove i té marge de creixement, però la temporada està pràcticament acabada. Portem una temporada de merda", ha afegit el jugador, que ha marxat sense acceptar més preguntes.

Nacho: "Ara és quan hem de ser homes"

"L'Ajax ha fet un partit perfecte per fer-nos fora de la competició. És una nit molt dura. Està sent una temporada molt difícil per a tots", ha assegurat Nacho Fernández. "No es pot parlar de pànic, però veníem d'una setmana complicada. És un moment dur i ara és quan hem de ser homes", ha afegit.

El jugador ha continuat amb la seva anàlisi: "Hem fet unes temporades meravelloses i amb el pas del temps es recordarà el que han fet aquests jugadors. Hem defensat l'escut amb orgull i sabem que l'aficionat estarà decebut. El que ve ara és difícil per a tots".

"No és el moment de buscar culpables", ha conclòs.