Europa League
Esports Futbol 10/03/2011

El Vila-real buscarà treure un bon resultat contra el Bayer Leverkusen, segon de la Bundesliga

El Vila-real visita el Bayer Leverkusen amb la intenció de mantenir el nivell exhibit en altres partits de la Lliga Europa i aconseguir un marcador positiu de cara al partit de tornada

Redacció
2 min
Els jugadors del Vila-real s'exerciten a l'estadi BayArena.

BarcelonaEl Bayer Leverkusen arriba en un bon moment esportiu després de consolidar-se en el segon lloc de la classificació de la Bundesliga amb un contundent 3-0 davant el Wolfsburg. El potencial ofensiu dels alemanys és el seu principal argument i perill.

El Vila-real confia en oblidar el darrer mes en Lliga, on només ha concedit una sola victòria en els últims sis partits, però a Europa ha aconseguit eliminar al Nàpols italià. Guanyar la competició és l'objectiu dels groguets.

Pel bàndol visitant, Garrido tindrà les baixes de Capdevila per sanció i de Cicinho, amb problemes físics. El buit que deixa Capdevila al lateral esquerre l'ocuparà gairebé amb total seguretat José Manuel Catalá, que ja ha jugat en aquesta posició amb anterioritat.

Pel que fa al conjunt alemany, en la Lliga Europa el Bayer Leverkusen ha superat els seus obstacles sense problemes encara que davant rivals de menys entitat que el Vila-real. El jugador més en forma del Leverkusen és el migcampista xilè Arturo Vidal, encarregat d'alimentar de pilotes als jugadors d'atac. Sidney Sam i Gonzalo Castro solen ocupar la posició d'extrems i al costat del brasiler Renato Augusto, els tres tenen com a referència ofensiva a Steffan Kiessling.

Michael Ballack, el jugador amb més cartell del Leverkusen, de moment no exerceix un paper important en els plans de Jupp Heynckes i en els últims compromisos no ha estat ni tan sols en la convocatòria. Per a aquest enfrontament, el Leverkusen té les baixes del suís Tranquil Barnetta, que encara no està en plena forma després d'una lesió de genoll, i el defensa Manuel Friedrich, que va patir una fractura d'omòplat en el duel contra el Wolfsburg.

Bayer Leverkusen: Adler, Schwaab, Reinartz, Hyypiä, Kadlec, Vidal, Rolfes, Sam, Renato Augusto, Castro i Kiessling

Vila-real: Diego López, Mario, Gonzalo, Marchena, Catalá, Borja Valero, Bruno, Cazorla, Cani, Rossi i Nilmar.

Àrbitre: Paolo Tagliavento. Italià.

Estadi i hora: BayArena, a les 19.05 hores.

stats