Vila-real
Esports Futbol 05/05/2011

El Vila-real no pot consumar la remuntada i cau eliminiat de l'Europa League a mans del Porto (3-2)

Els groguets han somniat amb la remuntada després del gol de Cani al quart d'hora de partit, però dos gols dels portuguesos han ensorrat qualsevol opció de classificar-se per la final de Glasgow

El jugador del Vila-real Mario Pérez fa una entrada al del Porto Fredy Guarin

BarcelonaEl Vila-real ha dit adéu al somni europeu. L'equip que dirigeix Juan Carlos Garrido no ha pogut remuntar contra el Porto i ha caigut eliminat a les semifinals de l'Europa League. Els groguets han somniat amb la remuntada gràcies al gol de Cani al quart d'hora de partit, però han vist com les poques opcions s'acabaven d'ensorrar amb el gol de Hulk en una acció desafortunada.

El partit ha començat molt intens, amb un Vila-real que posava setge a la porteria portuguesa i que generava ocasions de gol. La defensa del Porto estava desbordada pels atacs locals i desviava com podia les múltiples pilotes que arribaven a l'àrea.

Així, al quart d'hora de joc, Cani culminava una jugada per marcar el 1 a 0 al quart d'hora de partit, i encenent un Madrigal que creia amb la remuntada. Després del gol s'ha repetit la mateixa tònica: el Vila-real a l'atac i el Porto tancat en defensa. Rossi ha tingut a les botes el segon gol, però no ha pogut superar el porter en un 1 contra 1. I en una jugada desafortunada al contraatac, Hulk ha rebut la pilota a la zona de tres quarts i ha avançat fins la frontal, per provar un xut que ha desviat involuntàriament el defensa Musacchio, desviant la trajectòria i fent impossible l'estirada del porter Diego Alves.

Després del descans es repetia el mateix guió. El Vila-real, que necessitava 4 gols per forçar la pròrroga, ha sortit atacant la porteria del Porto, però novament en un contraatac, els portuguesos han marcat per mitjà de Falcao. Un gol que situava el 1-2 al marcador, i enfonsava qualsevol opció de remuntada dels groguets.

Amb un estadi i uns jugadors absolutament enfonsats, han passat els minuts. I en un últim intent per salvar l'honor, els locals han pogut marcar dos gols, obra de Capdevila i Rossi de penal. Dues dianes que no podien remuntar l'eliminatòria, però que regalaven als aficionats la victòria en el partit de tornada.

El Porto jugarà la final de l'Europa League de Glasgow contra el Braga, que ha guanyat 1-0 al Benfica en el partit de tornada i ha fet valer el valor doble dels gols a camp contrari (havia perdut a l'anada per 2-1).