Copa del Rei
Esports Futbol 04/01/2011

Cazorla: "Si defensem bé i no encaixem cap gol, tenim moltes opcions de passar"

El migcampista groguet creu que la clau del partit estarà en millorar la forma d'atacar una defensa "amb molta gent per darrere de la pilota", com situa el València

Redacció
1 min
Els jugadors del Vila-real celebren un gol.

CastellóSanti Cazorla ha sigut l'encarregat de parlar del partit que Vila-real i València jugaran dijous a Castelló. L'asturià ha resumit així, els perills del partit de tornada pels groguets: "Si encaixem un gol, se'ns posarà molt difícil l'eliminatòria, però si defensem bé, tindrem moltes opcions de passar perquè segur que generem alguna ocasió de gol. Tenim un bon resultat, tenint en compte com va anar el partit allà, on van ser superiors, i estic segur que serà un partit molt igualat".

El València els ha jugat d'una manera en els dos enfrontaments d'aquesta temporada, que els ha causat molts problemes. "Posen molta gent darrere la pilota, i és probable que vinguin aquí amb la mateixa idea perquè han vist que els funciona amb nosaltres. Però confiem atacar millor dijous per poder superar l'eliminatòria".

L'internacional espanyol ha destacat que en un partit amb tanta rivalitat, el paper de l'afició serà molt important. "A casa ho estem fent molt bé, i és fonamental el suport de la nostra gent".

Ha acabat fent una valoració dels problemes que pateix als isquiotibials. "Físicament no estic del tot malament, però se'm carreguen molt els isquios si jugo tants partits seguits. No és res greu, però és una molèstia constant quan corro. No tinc temps de recuperar-me perquè tenim partit cada tres dies".

stats