FUTBOL
Esports Futbol 29/08/2014

Xabi Alonso s'acomiada del Madrid: "Necessito motivacions, potser se'm van acabar quan vam guanyar la 'décima'"

Sobre Guardiola, el seu nou tècnic, i els clàssics, ha dit: "Per a la gent del futbol, les coses que passen al camp es queden al camp"

Ara
1 min
Xabi Alonso, amb la samarreta del Bayern Munic / FCB

BarcelonaXabi Alonso ja és nou jugador del Bayern Munic. El Reial Madrid ha fet aquest divendres al matí oficial el traspàs del migcampista, que estarà a partir d'ara a les ordres de Pep Guardiola al club bavarès.

Abans de marxar de Madrid el jugador ha ofert una roda de premsa. "Ha estat la decisió més complicada de la meva vida, però ha estat una decisió meva, no del 'mister'", ha explicat Xabi Alonso, que ha afegit: "Necessito noves motivacions, potser se'm van acabar quan vam guanyar la 'décima'".

"Cal saber quan dir adéu", ha comentat, i ha volgut deixar clar que el seu adéu no es deu a les crítiques que ha rebut. "Ha estat qüestió de sensacions, de saber escollir el moment per deixar el club". Alonso, a més, ha explicat que el Bayern s'ha interessat per ell "en les dues últimes setmanes".

Sobre el fet de retrobar-se amb Pep Guardiola al Bayern després dels Barça-Madrid que hi va haver a la Lliga, Xabi Alonso ha dit: "La gent de futbol entén de manera més senzilla les coses. És una qüestió de futbol i ja està. Per a la gent del futbol, les coses que passen al camp es queden al camp".

stats