FUTBOL
Esports Futbol 21/02/2012

Xavi, escollit millor jugador català de l'any en la 1a Gala de les Estrelles del Futbol Català

Pep Guardiola ha estat escollit millor entrenador, mentre que els blanc-i-blaus Marta Torrejón i Álvaro Vázquez han estat triats millor jugadora i jugador amb més projecció, respectivament

Ara
1 min
Xavi ha rebut el premi al millor jugador català del 2011

BarcelonaEl jugador del Barça Xavi Hernández ha estat triat millor jugador català de l'any a la primera Gala de les Estrelles del Futbol Català, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, que s'ha celebrat aquest dimarts al vespre. També ha anat a parar a mans blaugranes el premi al millor entrenador, que ha estat per a Pep Guardiola.

Pel que fa al premi a la millor jugadora catalana, ha anat a mans de la blanc-i-blava Marta Torrejón. El club periquito també s'ha endut el premi al jugador amb més projecció, que ha estat per a Álvaro Vázquez.

La col·legiada Ana Zardaín ha estat guardonada amb l'estrella al millor àrbitre català del 2011.

Pel que fa al futbol sala, el millor jugador català del 2011 ha estat el blaugrana Jordi Torras, mentre que el premi en la categoria femenina ha anat a mans de Clàudia Pons, del Construccions Queralt Gironella. El millor entrenador també ha tingut color blaugrana i ha estat per a Marc Carmona.

stats