Barça
Esports Futbol 27/03/2012

Ibrahimovic: "Hem de jugar dos partits perfectes, perquè el Barça és el millor equip del món"

El davanter suec del Milan reconeix que no sap "quin és el punt dèbil del Barça" i assegura que és feliç a Itàlia i que espera complir els dos anys de contracte que li queden

Ara
1 min
Zlatan Ibrahimovic, en roda de premsa

BarcelonaZlatan Ibrahimovic ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà el seu Milan amb el Barça a San Siro. "Estem preparats, fa dies que esperem que arribi aquest dia –ha comentat el suec–. Nosaltres intentarem fer el nostre joc. Haurem de jugar dos partits perfectes [per vèncer el Barça], perquè el Barça és el millor equip del món".

El davanter suec diu que no s'avergonyeix d'haver fitxat pel Barça i reconeix que encara manté contacte amb alguns futbolistes de la plantilla. "Anar al Barça va ser un somni per a mi. Em va saber greu que només durés un any. Mai se sap què pot passar en el futbol. Va ser un gran honor ser allà i poder dir que he jugat en el millor equip del món".

El futbolista reconeix que no sap "quin és el punt feble del Barça" perquè, de saber-ho, els haurien derrotat en alguns dels dos partits de la fase de grups. Prudent, ha afirmat que, en cas de superar l'eliminatòria contra un dels favorits a guanyar la Lliga de Campions, seria un error pensar "que el Milan ja arribarà a la final".

Preguntat per si és millor que Messi o Cristiano Ronaldo, ha assegurat que ell no és el més indicat per respondre aquesta qüestió. "Això ho hauries de preguntar a algú altre". També ha comentat que ell i la seva família són "feliços a Milà" i que només pensa en "continuar vivint aquí i complir els dos anys de contracte" que té.

stats