COPA CATALUNYA

Freixa assegura que jugaran amb el Barça B les semifinals de la Copa Catalunya

El secretari i portaveu de la junta directiva blaugrana explica que les lesions i el moment de la temporada en què es troben els obliga a prendre aquesta decisió

El secretari i portaveu de la junta directiva blaugrana, Toni Freixa, ha reconegut que jugaran amb el Barça B contra el Nàstic de Tarragona, el proper dimecres 17 d'abril (21:30h,Esport3) en les semifinals de la Copa Catalunya. Freixa ha explicat que les lesions i el moment de la temporada en què es troben els obliga a prendre aquesta decisió. Ho ha fet en l'acte de presentació de les semifinals d'aquesta competició que s'ha celebrat aquest dilluns a les 12h del matí a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha reconegut que “tot i que l’objectiu del club és classificar-se pel playoff d’ascens a 2a A", els "fa molta il·lusió poder competir amb el Barça”.

Espanyol i Llagostera disputaran l'altre semifinal. Albert Garrofé, vicepresident de l'Espanyol, ha assegurat que l'equip blanc-i-blau sí que jugarà amb el primer equip contra el Llagostera ja que el seu objectiu és aconseguir el títol, "igual que fa dos anys". Mentre que la presidenta del Llagostera, Isabel Tagarró, ha dit que guanyar la Copa Catalunya “seria una bona manera de tancar la temporada".