Esports 05/12/2015

Golejada del Barça Lassa i derrota del Catgas Energia Santa Coloma

Batería / LNFS

BarcelonaEl Barça Lassa ha golejat per 0-5 a la pista del Burela Pescados Rubén i segueix ocupant la segona posició de la LNFS. L'equip de Marc Carmona ha jugat un partit molt efectiu, amb Dyego marcant el 0-1 ja abans del minut 2 de joc. Aicardo (20') i Lin (22') han sentenciat abans del descans. Bateria (47') i Esteban (40') han tancat la golejada. El Barça és segon i serà cap de sèrie a la Copa.

El Catgas Energia Santa Coloma de la seva part, va perdre 5-6 amb el Santiago Futsal, amb dos gols visitant en els darrers segons, quan els catalans guanyaven per 5-4. Els colomencs van perdre una oportunitat per classificar-se per la Copa d'Espanya i ara s'ho haurà de jugar a la pista del líder, l'Inter Movistar.