FUTBOL SALA
Esports 14/10/2014

El Barça i el Marfil Santa Coloma no fallen a la Copa del Rei de futbol sala

Els blaugrana han guanyat a l'Escola Pia de Sabadell i el Marfil a la pista del Pallejà

BarcelonaEl Barça, equip que ha guanyat totes les edicions de la Copa del Rei de futbol sala, competició creada ara fa cinc anys, ha debutat a la competició superant la primera fase contra l’Escola Pia de Sabadell. Marc Carmona no ha disposat de Lin, que té unes molèsties musculars al genoll dret, ni Ferrao. Contra un equip de la tercera categoria, el campió d'Europa no ha patit golejant per 0-7 gràcies als gols de Wilde (2), Aicardo, Dyego (2) i Lozano (2). Al descans el Barça ja guanyava per 0-3, sentenciant el partit quan els sabadellencs han jugat amb porter-jugador.

El Marfil Santa Coloma també ha superat el seu torn en derrotar el Pallejà per 2-5. El Pallejà ha donat la sorpresa ja que guanyava per 2-1 als 22 minuta de joc, però els colomencs han imposat el seu talent enduent-se el duel gràcies als gols de Rafa Lopez (2), Muñiz, Adolfito i Eric Martel.