Futbol Femení
Esports 21/05/2011

Bona renda per a l'Espanyol i el Barça i necessitat de victòria del Sant Gabriel

Després d'aconseguir bons resultats a casa, el Barça viatja a Madrid per eliminar el Rayo (2-0 a l'anada) i l'Espanyol a Bilbao per derrotar l'Ahletic (3-1), mentre que el Sant Gabriel rep a la Reial Societat, obligat a aixecar el 3-1 desfavorable de Zubieta

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaDemà al migdia es coneixeran els quatre equips que estaran a les semifinals de la Copa de la Reina. El Barça i l'Espanyol ho tenen molt bé per classificar-se després que resolguessin amb solvència els partits d'anada a Barcelona. Les blaugranes van guanyar 2-0 al Rayo i les periquites, 3-1 a l'Athletic, el mateix resultat, però en contra, que va patir el Sant Gabriel a Sant Sebastià contra la Reial Societat. En l'altre partit, l'Atlètic de Madrid va guanyar 1-0 al Prainsa Saragossa.

Qui pitjor ho té, doncs, és el Sant Gabriel. Les noies de Pedro Martín fa dies que han començat a conscienciar l'afició que la remuntada és possible. Només necessiten dos gols per passar. Els carrers de Sant Adrià mostren pòsters de suport al femení i a la plaça de l'ajuntament es projecta el vídeo promocional que les jugadores van gravar a la platja. L'objectiu és que hi hagi molt de públic presenciant el partit diumenge a les 11 al Municipal José Luis Ruíz Casado, un repte que l'equip de Sant Adrià afronta amb la il·lusió de seguir fent història en l'elit del futbol femení després de debutar aquest any a la màxima competició.

Més a prop d'aquestes semifinals està el Barça, que somia a derrotar el campió de la Superlliga a Vallecas per avançar en la Copa de la Reina, el títol de la temporada per a les blaugranes. Les de Xavi Llorens hauran de tornar a fer un partit molt complet com van fer a Sant Joan Despí per resistir el potencial ofensiu de les madrilenyes, que necessiten fer dos gols per forçar la pròrroga però que, alhora, saben que encaixar un gol els complicaria molt l'eliminatòria.

També ho té molt bé l'Espanyol, que haurà de fer bo el 3-1 de l'anada contra l'Athletic Club a Lezama, un camp que omplen més de 2.000 persones i on sempre és difícil jugar quan a les basques els hi va alguna cosa. Les d'Óscar Aja confien en l'encert golejador d'Erika, autora d'un hat trick en l'anada, i l'habilitat de Willy en atac per suplir la baixa de Vero Boquete, que segueix lesionada i que ja prepara la seva aventura als Estats Units, on viatjarà en les properes setmanes.

stats